Even voorstellen

Wie is Ans de Blaauw

Met een jarenlange, brede ervaring in de zorg is Ans de Blaauw de aangewezen persoon om samen met u de juiste keuzes te maken in de wereld van de zorg.

“Veertien jaar lang heb ik in een verpleeghuis gewerkt, eerst als ziekenverzorgende, later als coördinerend verzorgende. In die tijd ontdekte ik al hoeveel keuzes er gemaakt moeten worden voordat iemand de juiste zorg krijgt. Vervolgens heb ik gewerkt als leidinggevende in een verzorgingshuis en kwam ik erachter hoe ingewikkeld zorgaanvragen kunnen zijn.”

Ook als het gaat om mantelzorg heeft Ans veel ervaring. Zij werkte als mantelzorgconsulent en begeleidde in die rol mantelzorgers die de zorg thuis zo lang mogelijk wilden volhouden.

“In deze functie heb ik veel kennis opgedaan over zorgaanvragen en bemiddeling tussen diverse partijen, was ik casemanager en heb ik een groot netwerk met vele zorgorganisaties opgebouwd.”

Ans’ hart ligt in de zorg. Als zorgregisseur wil zij u, in een onrustige periode waarin er vaak veel verandert, zo goed mogelijk informeren en adviseren over de diverse mogelijkheden en u begeleiden in het vinden van de optimale zorg voor uw persoonlijke situatie. Onafhankelijk, objectief en volledig. Samen met u kijkt Ans welke zorg voor u het meest passend is.